Mina jackor är som nya igen

Idag har jag varit och hämtat ut kemtvätt här i Hudiksvall där jag bor. Som vanligt vände jag mig till J. Lindqvist AB, den allra bästa städ- och kemtvättstjänst som jag har anlitat någonsin. Det hör inte till vanligheterna att jag har plagg eller textilier som behöver kemtvätt, då det ju knappast är ekonomiskt eller miljömässigt försvarbart. Men vissa jackor till exempel måste kemtvättas; de går inte att tvätta i en vanlig maskin. Då skulle antagligen både jackan och tvättmaskinen gå sönder, och det är det ju knappast värt! Så nu inför den stundande vintern valde jag att lämna in mina två mest använda jackor för kemtvätt. Jag lämnade in dem för två dagar sen, och fick tillbaka dem idag. Det tycker jag är en riktigt bra tid, för hade det tagit längre tid hade det definitivt varit väldigt drygt, medan kortare tid hade kunnat indikera slarv.

Jag är alltid väldigt nöjd med J. Lindqvists kemtvättstjänster. De är väldigt prisvärda, och inte ett enda plagg har jag fått hem och det har varit smutsigt eller luktat konstigt. Och det är väl såklart det minsta man kan begära av en professionell kemtvätt. Därför vill jag ta det här tillfället i akt och rekommendera just detta företag till alla mina läsare. Har ni extra ömtåliga plagg, eller mattor, gardiner eller vad det nu kan vara, som behöver tvättas på en kemtvätt är J. Lindqvist ett riktigt bra alternativ. Ni kan besöka dem på deras hemsida och se prisuppgifter och annan information som kan vara bra att veta. Jag tycker att det är både viktigt och roligt att kunna skriva sådana här inlägg ibland, som faktiskt tipsar om lokala företag som på ett eller annat vis är riktigt duktiga på det de gör. Detta är ett sådant företag, och det vill jag mer än gärna dela med mig av. Hoppas ni tagit er tid att läsa och att ni kan få lite inspiration av inlägget.