Nytt parkettgolv i vardagsrummet

Hej och hallå på er alla! Varmt välkomna ska ni vara till ytterligare ett inlägg som ska handla om att jag fått ett nytt parkettgolv i vardagsrummet. Jag är väldigt glad över lägenheten som jag köpte i augusti, men det enda jag inte gillade var det tråkiga golvet i vardagsrummet. Ett billigt laminatgolv, och under detta laminatgolv var det endast spånskiva till min besvikelse. Jag hade hoppats på ett snyggt trägolv men icke sa Nicke! Så var det med den saken och på grund av detta tog jag kontakt med en golvläggare på Södermalm som nu har lagt in ett riktigt parkettgolv i vardagsrummet.  

Det är nämligen viktigt för mig med ett riktigt snyggt golv, och ska det vara ett golv i vardagsrummet så ska det vara en parkett, i alla fall hemma hos mig när det är jag som får bestämma, och det får jag ju som bostadsrättsägare! Jag valde att vända mig till en golvläggare på Södermalm som heter Nya Golvjouren Micael Bergholm AB. Det är förstås ingen tillfällighet att jag vände mig till just det här företaget. Det var på rekommendation av vår ordförande i bostadsrättsföreningen som jag valde Nya Golvjouren Micael Bergholm AB. Ordföranden berättade att det här är ett företag som är kända för att lägga golv med ett perfekt resultat och att de bara använder de bästa produkterna som dessutom är miljögodkända. Det är flera som bor här som har tagit hjälp av just det här företaget och nu är jag en av dessa jag också. Jag vill verkligen tipsa er läsare som behöver en golvläggare på Södermalm om det här företaget som kan utföra både golvläggning, golvslipning, parkettläggning, mattläggning, målning, ytbehandling och arbete med kakel samt mycket, mycket mer!